Visit the LIAF Archive Website

Kunstnerpresentasjon med Trygve Luktvasslimo

På samme måte som floa og fjæra, går LIAF 2019 som en tidevannsbølge gjennom året, i fire lokalsamfunn spredt utover lofotøyene. I Digermulen, Skrova, Valberg og Ramberg, vekker gjestekunstneroppholdene nysgjerrighet, samtaler, utforskning, introspeksjon og samarbeid i tidevannssonen. Fra oktober-18 har Trygve Luktvasslimo gjestekunstneropphold i Valberg.

Om kunstneren:

Trygve Luktvasslimo er billedkunstner (fra Mosjøen, født 1978) som siden 2017 har bodd og arbeidet i Valberg. Han jobber hovedsakelig med film, men også med musikk og tekst. De siste årene har han vært opptatt av menneskelig kommunikasjon og søken etter mening; med sitt kunstnerskap setter han søkelys på hvordan vi forføres av ulike budskap i en mediestyrt samtid. De visuelt slående og stiliserte filmene hans balanserer mellom alvor og parodi, og tar for seg eksistensielle spørsmål på en forfriskende måte.

Utdrag fra vår invitasjon:
“Velkommen til kunstnerpresentasjon med Trygve Luktvasslimo torsdag 22. november klokken 18:00 i Valbergstua, Valberg, Lofoten. Luktvasslimo er en av kunstnerne som er invitert til å ta del i LIAF 2019 sitt pågående gjestekunstnerprogram. Kom og bli bedre kjent med det han jobber med, se film og hør litt om LIAF 2019. Vi byr på kaffe/te og vafler.”