Visit the LIAF Archive Website

Something for Something – gratis overnatting for en god gjerning

Something for Something er Kateřina Šedás bidrag til LIAF 2019. Men for at dette kunstverket skal bli til, trenger vi DEG. Uansett om du er innbygger i Svolvær eller tilreisende, ta en titt for å se hvordan du kan få noe for noe. Noen ganger er det eneste som behøves en idé.

LOKALE

Trenger du hjelp til å reparere noe hjemme? Trenger du noen til å følge deg til legen? Eller vil du gjerne at noen planter blomster i parken? Hva enn du vil ha hjelp til kan du kontakte oss!
Kunstneren Kateřina Šedá, står bak prosjektet SOMETHING FOR SOMETHING som er en del av LIAF 2019.
Som en del av dette prosjektet får turister bo gratis i en campingvogn i Svolvær sentrum (fra 28. august til 22. september) under én forutsetning: at de betaler for oppholdet med en positiv gest eller god gjerning som kan gagne lokalsamfunnet.
Send ønsker for hva turisten kan bidra med til via dette skjemaet eller på epost: camping@liaf.no.
Eller levér ønsket ditt til Nordnorsk kunstnersenter ved Torget i Svolvær.

TILREISENDE

Kunne du tenke deg å bo gratis i Lofoten mot en god gjerning?
Du kan leie campingvogna vår mot et depositum på 100,- per døgn (minimumsprisen hos Airbnb). Dette depositumet refunderes når du har gjort din del av avtalen.

Kateřina ønsker gjerne at du skriver litt om din motivasjon for å delta, noen ord om deg selv, hva du er flink til (kanskje du kan snekre, spille trompet eller er du en god lytter?), og gjerne noen idéer om hva ditt bidrag til lokalsamfunnet kan være. Det konkrete bidraget blir avtalt før du kommer, og vil være noe begge parter føler seg komfortabel med.

Campingvogna vil stå i Svolvær sentrum, rett ved et av hovedvisningsstedene til LIAF 2019. Den har en koselig spisekrok med havutsikt og en stor, komfortabel dobbeltseng. Kjøkkenet har induksjonstopp og kjøleskap.

Du kan se nærmere på campingvogna og sende inn en bookingforespørsel via Airbnb.